Blogg

Nyheter i verksamheten

av Mats den 20 juli Det tredje steget i regeringens plan för att öppna upp Sverige genomfördes i torsdags. De särskilda reglerna för gym och begränsning av besökare i förhållande till yta upphörde då.  Vi är inte längre begränsade till 12 deltagare i lokalen. Detta gör att vi återinför Open gym på tider med pass.Fortsätt läsa ”Nyheter i verksamheten”

Prestation i träning

Träning kretsar ofta kring prestation. Det ligger i träningens natur att kretsa kring prestation. Överbelastning är en viktig princip för att utvecklas i sin träning, att sträva efter någon rep eller några kilo mer än förra gången. När vi tränar kan det handla om att vara lite snabbare än kompisen i woden eller klara enFortsätt läsa ”Prestation i träning”

CrossFit Open 2021

Open är avklarat för 2021. Efter tre spännande veckor laddade med adrenalin lämnar vi the Open bakom oss för detta år. Bra insats av alla och några pers blev det med nya skills att bocka av✅

Vi är NoraBoxen

Efter att sedan 2013 bedrivit träning under namnet CrossFit Nora blir vi nu NoraBoxen. För 10 år sedan klev vi in på CrossFit Örebro för att testa den då ganska nya träningsformen. Vi fastnade genast för sättet att träna och tänka runt träning och innebörden av att vara vältränad. 2013 öppnade vi CrossFit Nora. TillsammansFortsätt läsa ”Vi är NoraBoxen”


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: